Bodem isoleren – VIKA Isolatietechniek

De bodem van uw woning of ander onroerend goed professioneel en vakkundig laten isoleren in Groningen, Drenthe of Friesland kan vanaf €14,95 per m²!

Uw offerte direct online ontvangen? Ga naar contact.

VIKA Isolatietechniek biedt hoogwaardige bodemisolatie in Groningen, Drenthe of Friesland. Het aanbrengen van bodemisolatie kan vanaf €14,95 per vierkante meter! VIKA Isolatietechniek is bij uitstek de bodemisolatiespecialist van Groningen en Noord-Nederland. Onze speciaal ontwikkelde bodemisolatieparel isoleert niet alleen heel goed maar is ook zeer vriendelijk geprijsd. Door de lage investeringskosten en flinke energiebesparing verdient u het isoleren van uw kruipruimte met bodemisolatie binnen vier jaar terug.

Werking bodemisolatie – een bodem isoleren onttrekt vochtigheid aan uw woning.

Door de bodem van uw kruipruimte te isoleren met Hr+ bodemisolatieparels voorkomt u dat vochtige lucht warmte onttrekt aan uw huis. De luchtvochtigheid in uw kruipruimte wordt vele malen lager en uw vloer voelt warmer aan. Naast een comfortabeler huis zorgt bodemisolatie voor een forse besparing op uw energierekening.

Voordelen bodemisolatie

Naast een warme vloer en besparing op de energiekosten heeft het isoleren van de kruipruimte met bodemisolatieparels nog een aantal grote voordelen. Met bodemisolatie voorkomt u houtrot en het ontstaan van schadelijke schimmels in uw kruipruimte. Daarnaast voorkomen bodemisolatieparels het aantasten van leidingen en kabels door vocht.

Bodemisolatie, een duurzame oplossing

Ook uit ecologisch standpunt is de bodem isoleren een verstandige keuze binnen het totale aanbod van isolatiemogelijkheden. Niet alleen draagt het isoleren van uw kruipruimte bij aan minder Co2 uitstoot, ook zijn het vervaardigen en aanbrengen van de materialen van relatief kleine belasting voor het milieu, vergeleken met de besparing die ze – vooral op het gebied van aardgas – opleveren. Daarnaast zijn onze isolatieparels 100% herbruikbaar.

Bodem isoleren – wat is de werkwijze m.b.t. bodemisolatieparels

Wanneer u overweegt om bodemisolatie te laten aanbrengen komt u eerst in contact met onze adviseur. Deze komt vrijblijvend bij u thuis om u uitleg te geven over de werkzaamheden neemt een kijkje onder de vloer. Hierbij wordt o.a. gekeken naar algemene staat van de kruipruimte, de vloer en het leidingwerk. Na het opmeten maakt hij voor u gelijk een offerte op maat. Wanneer u akkoord gaat, maakt onze planning in goed overleg met u een afspraak voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Onze gecertificeerde vakmannen komen daarna op het afgesproken moment de isolatie aanbrengen. In de meeste gevallen is de klus binnen enkele uren geklaard.

spouwmuurisolatie groningen drenthe friesland
vloer isoleren Groningen, Drenthe, Friesland

Foto’s bodemisolatie door VIKA Isolatietechniek

Is uw woning geschikt voor bodemisolatie?

We informeren u graag geheel vrijblijvend.